Υπηρεσίες
Moto Service, accessories, parts

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε την πλήρη αποκατάσταση της μοτοσυκλέτας σας σε περίπτωση ατυχήματος. Επισκευάζουμε υλικές και μηχανικές ζημιές χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από την μεριά σας. Αναλαμβάνουμε πλήρως τις απαιτούμενες διαδικασίες με την ασφαλιστική. Παραλαμβάνετε την μοτοσυκλέτα σας άρτια επισκευασμένη στην αρχική της κατάσταση και καλύτερη.

 

  • SERVICE

Το συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με την καλύτερη γκάμα εργαλείων και διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, με σκοπό το άψογο και γρήγορο service.

 

  • ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Επισκευές κινητήρα στις καλύτερες τιμές με εγγύηση.

 

  • ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ

Στο συνεργείο μας εγγυούμαστε βελτιώσεις Κινητήρα – Φρένων – Αναρτήσεων και ασφαλείς μετατροπές για την μοτοσυκλέτα σας, είτε πρόκειται για οπτική βελτίωση είτε για βελτίωση στις επιδόσεις.

 

  • ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Τα ελαστικά της μοτοσυκλέτας είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ασφάλεια του αναβάτη. Για τον λόγο αυτό δεν μπορούμε να αφήσουμε την επιλογή και την αντικατάσταση τους στον οποιονδήποτε. Το συνεργείο μας διαθέτει ένα πλήρες εξοπλισμένο τμήμα βουλκανιζατέρ το οποίο μπορεί να εγγυηθεί τη σωστή λειτουργία των ελαστικών σας.


no images were found